Valparaiso vs Cal St. Bakersfield (Mar 01, 2011)

 
Box Score
 

Valparaiso Baseball
Valparaiso at Cal St. Bakersfield
Mar 01, 2011 at Bakerfield, Calif. (Hardt Field)

Valparaiso 0 (1-7)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MANNING, Chris cf 
SCOBY, Steven lf 
GAEDELE, Kyle rf 
O'GARA, Ryan 1b 
HAGEL, Will dh 
KOWALCZYK, Karch 2b 
   BENBOW, Brad ph 
MARTIN, Bobby ss 
   FRANE, Justin ph 
MORMAN, Michael 3b 
THIBAULT, Corey c 
WIMBERLY, Cyrus p 
   UPP, Kevin p 
   JACOBS, Mike p 
Totals  30  24  10 
  

Cal St. Bakersfield 9 (6-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LETOURNEAU, Andrew cf 
   NURIDDIN, Imaad ph/cf 
YOUNGER, Kevin lf 
RODRIGUEZ, Jeremy c 
MEDINA, Martin dh 
SANAY, Oscar 2b/ss 
McINTYRE, Ryan rf 
   BROCKMEYER, Cael ph 
   GASTON, Mick rf 
LEGG, DC 3b 
SMITH, Stuart 1b 
SHRYOCK, Tyler ss 
   CURTIS, Chris ph/2b 
VAN DAM, Brandon p 
   WALKLEY, Korie p 
   SHANNON, Nick p 
   MESSMORE, Spenser p 
Totals  31  10  27  12 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Valparaiso.......... 000 000 000 -  0  4  1
Cal St. Bakersfield. 502 101 00X -  9  8  1
-------------------------------------------
E - MARTIN(4); SMITH(1). DP - Valparaiso 1; CSUB 1. LOB - Valparaiso 7; CSUB 12. 2B - LEGG(3). HBP - MANNING; LETOURNEAU; YOUNGER; SMITH. SF - SMITH(1). SB - LETOURNEAU 2(5). CS - MANNING(1).

Valparaiso   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WIMBERLY, Cyrus L,0-2  2.2  10  19 
UPP, Kevin   4.1  17  21 
JACOBS, Mike   1.0 
  
Cal St. Bakersfield   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VAN DAM, Brandon W,2-0  6.0  19  22 
WALKLEY, Korie   1.0 
SHANNON, Nick   1.0 
MESSMORE, Spenser   1.0 

Win - VAN DAM (2-0). Loss - WIMBERLY (0-2). Save - None. WP - WIMBERLY 2(3). HBP - by VAN DAM (MANNING); by WIMBERLY (SMITH); by WIMBERLY (LETOURNEAU); by UPP (YOUNGER).

Umpires - HP: Scott Keene 1B: Michael Gilmore 3B: Ross Sweet
Start: 2:00 pm Time: 2:15 Attendance: 252
Weather: Clear, 60

 
Play-by-Play
 

Valparaiso Baseball
Valparaiso at Cal St. Bakersfield
Mar 01, 2011 at Bakerfield, Calif. (Hardt Field)

Valparaiso starters: 2/cf MANNING; 9/lf SCOBY; 4/rf GAEDELE; 17/1b O'GARA; 24/dh HAGEL; 8/2b KOWALCZYK; 7/ss MARTIN; 33/3b MORMAN; 10/c THIBAULT; 20/p WIMBERLY;

Cal St. Bakersfield starters: 1/cf LETOURNEAU; 12/lf YOUNGER; 7/c RODRIGUEZ; 30/dh MEDINA; 2/2b SANAY; 5/rf McINTYRE; 11/3b LEGG; 25/1b SMITH; 22/ss SHRYOCK; 18/p VAN DAM;

Valparaiso 1st - MANNING hit by pitch. MANNING out at second c to ss, caught stealing. SCOBY walked. GAEDELE grounded into double play ss to 2b to 1b; SCOBY out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Cal St. Bakersfield 1st - LETOURNEAU singled to right field. LETOURNEAU stole second. YOUNGER walked. YOUNGER advanced to second on a wild pitch; LETOURNEAU advanced to third on a wild pitch. RODRIGUEZ walked. MEDINA walked, RBI; RODRIGUEZ advanced to second; YOUNGER advanced to third; LETOURNEAU scored. SANAY singled through the left side, RBI; MEDINA advanced to second; RODRIGUEZ advanced to third; YOUNGER scored. McINTYRE popped up to 2b. LEGG doubled down the lf line, 2 RBI; SANAY advanced to third; MEDINA scored; RODRIGUEZ scored. SMITH popped up to cf, SAC, RBI; SANAY scored. SHRYOCK lined out to lf. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 2nd - O'GARA grounded out to 2b. HAGEL flied out to lf. KOWALCZYK struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Cal St. Bakersfield 2nd - LETOURNEAU flied out to rf. YOUNGER struck out looking. RODRIGUEZ walked. MEDINA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 3rd - MARTIN singled to right field. MORMAN walked; MARTIN advanced to second. THIBAULT struck out looking. MANNING lined out to rf. SCOBY reached on a fielding error by 1b; MORMAN advanced to second; MARTIN advanced to third. GAEDELE reached on a fielder's choice; SCOBY out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Cal St. Bakersfield 3rd - SANAY walked. McINTYRE struck out looking. LEGG walked; SANAY advanced to second. SMITH hit by pitch; LEGG advanced to second; SANAY advanced to third. SHRYOCK reached on a fielder's choice, RBI; SMITH out at second 2b to ss; LEGG advanced to third; SANAY scored. SHRYOCK advanced to second on a wild pitch; LEGG scored on a wild pitch. LETOURNEAU hit by pitch. UPP to p for WIMBERLY. YOUNGER struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Valparaiso 4th - O'GARA struck out looking. HAGEL singled to left field. KOWALCZYK flied out to cf. MARTIN lined out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Cal St. Bakersfield 4th - RODRIGUEZ out at first 1b to p. MEDINA walked. SANAY reached on a fielder's choice; MEDINA advanced to second on a throwing error by ss. McINTYRE singled up the middle, RBI; SANAY advanced to second, advanced to third on the throw; MEDINA scored, unearned. LEGG popped up to lf. SMITH struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Valparaiso 5th - MORMAN grounded out to ss. THIBAULT lined out to cf. MANNING grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Cal St. Bakersfield 5th - SHRYOCK out at first 1b to p. LETOURNEAU singled to right field. LETOURNEAU stole second. YOUNGER hit by pitch. RODRIGUEZ grounded into double play 2b to ss to 1b; YOUNGER out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 6th - SCOBY flied out to cf. GAEDELE popped up to 3b. O'GARA lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Cal St. Bakersfield 6th - MEDINA walked. SANAY grounded out to 2b; MEDINA advanced to second. McINTYRE grounded out to ss; MEDINA advanced to third. LEGG walked. SMITH singled to right field, RBI; LEGG advanced to second; MEDINA scored. SHRYOCK lined out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Valparaiso 7th - WALKLEY to p for VAN DAM. HAGEL singled to right field. KOWALCZYK walked; HAGEL advanced to second. MARTIN flied out to cf. MORMAN flied out to cf. THIBAULT struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Cal St. Bakersfield 7th - NURIDDIN pinch hit for LETOURNEAU. NURIDDIN grounded out to p. YOUNGER grounded out to 2b. RODRIGUEZ singled through the right side. MEDINA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 8th - NURIDDIN to cf. SHANNON to p for WALKLEY. MANNING grounded out to 3b. SCOBY grounded out to 2b. GAEDELE singled to right center. O'GARA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Cal St. Bakersfield 8th - JACOBS to p for UPP. SANAY flied out to rf. BROCKMEYER pinch hit for McINTYRE. BROCKMEYER singled to third base. LEGG struck out swinging. SMITH walked; BROCKMEYER advanced to second. CURTIS pinch hit for SHRYOCK. CURTIS grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Valparaiso 9th - SANAY to ss. GASTON to rf for BROCKMEYER. CURTIS to 2b. MESSMORE to p for SHANNON. HAGEL fouled out to lf. BENBOW pinch hit for KOWALCZYK. BENBOW struck out swinging. FRANE pinch hit for MARTIN. FRANE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.