Valparaiso vs Oklahoma (Feb 26, 2010)

 
Box Score
 

Valparaiso Baseball
Valparaiso vs #20 Oklahoma
Feb 26, 2010 at Jacksonville, Fla. (Sessions Stadium)

Valparaiso 9 (0-4)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SCOBY, Steven cf 
MUHLSTEFF, Kyle 3b/ss 
GAEDELE, Kyle rf 
O'GARA, Ryan 1b  10 
ROBINSON, Robbie lf 
THIBAULT, Corey dh 
  HAGEL, Will ph/dh 
KOWALCZYK, Karch 2b/3b 
CRIBBS, Billy c 
McCORMICK, Damon ss 
  KLEIN, David ph 
  BAIN, Andrew ph/2b 
SHAFER, Bryce p 
  GODAWA, Steve p 
  STUCKY, Matt p 
  FRANE, Justin p 
  MILLER, Jarad p 
Totals  38  10  24  13 
  

Oklahoma 12 (5-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BLACK, Danny 2b 
BUSHYHEAD, Caleb ss 
BUECHELE, Garrett 3b 
HARRISON, Drew dh 
  HUBBARD, Ross ph 
  BRADY, Tyler pr 
JOHNSON, Casey lf 
EISENBERG, Ricky rf 
  ELLISON, Chris ph/cf 
SEITZER, Cameron 1b 
  ROSS, Erik pr 
  HERREN, Kaleb 1b 
GROTH, Bryan c 
BLAIR, Elliott cf/rf 
NEAL, Zach p 
  ROCHA, Michael p 
  ERBEN, Jeremy p 
  DUKE, Ryan p 
Totals  32  12  10  27  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Valparaiso.......... 201 000 600 -  9 10  2
Oklahoma............ 052 020 03X - 12 10  2
-------------------------------------------
E - O'GARA(2); KOWALCZYK(3); BUECHELE(2); SEITZER(1). DP - VALPO 1; OU 1. LOB - VALPO 6; OU 8. 2B - SCOBY(1); O'GARA(3); KOWALCZYK(1); HARRISON(2); SEITZER(3); HERREN(2). HR - GAEDELE(1); BUECHELE(2). HBP - MUHLSTEFF; THIBAULT; HARRISON. SH - SEITZER(1); GROTH(1). SB - GAEDELE(3); BLACK(3); BUECHELE(1); BLAIR 2(2).

Valparaiso   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SHAFER, Bryce   5.0  21  29 
GODAWA, Steve   1.2 
STUCKY, Matt   0.1 
FRANE, Justin L,0-1  0.2 
MILLER, Jarad   0.1 
  
Oklahoma   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NEAL, Zach   6.1  26  30 
ROCHA, Michael   0.0 
ERBEN, Jeremy W,2-0  1.2 
DUKE, Ryan S,3  1.0 

Win - ERBEN (2-0). Loss - FRANE (0-1). Save - DUKE (3). WP - GODAWA(1); FRANE 2(2); NEAL(2); ERBEN(1). HBP - by NEAL (MUHLSTEFF); by SHAFER (HARRISON); by NEAL (THIBAULT). BK - NEAL(1).

Umpires - HP: Tony Maners 1B: Landon Davis 3B: Ron Kozlowski
Start: 12:03 pm Time: 2:51 Attendance: 326
Weather: 50, sunny
ROCHA faced 3 batters in the 7th.
STUCKY faced 1 batter in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Valparaiso Baseball
Valparaiso vs #20 Oklahoma
Feb 26, 2010 at Jacksonville, Fla. (Sessions Stadium)

Valparaiso starters: 9/cf SCOBY; 7/3b MUHLSTEFF; 4/rf GAEDELE; 17/1b O'GARA; 12/lf ROBINSON, R.; 10/dh THIBAULT; 8/2b KOWALCZYK; 22/c CRIBBS; 3/ss McCORMICK; 11/p SHAFER;

Oklahoma starters: 9/2b BLACK; 5/ss BUSHYHEAD; 38/3b BUECHELE; 45/dh HARRISON; 3/lf JOHNSON; 10/rf EISENBERG; 33/1b SEITZER; 25/c GROTH; 39/cf BLAIR; 32/p NEAL;

Valparaiso 1st - SCOBY grounded out to p. MUHLSTEFF hit by pitch. GAEDELE homered to left field, 2 RBI; MUHLSTEFF scored. O'GARA lined out to cf. ROBINSON, R. grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Oklahoma 1st - BLACK walked. BUSHYHEAD reached on a fielder's choice; BLACK out at second ss to 2b. BUECHELE flied out to rf. HARRISON hit by pitch; BUSHYHEAD advanced to second. JOHNSON walked; HARRISON advanced to second; BUSHYHEAD advanced to third. EISENBERG grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Valparaiso 2nd - THIBAULT struck out looking. KOWALCZYK reached on a throwing error by 3b. CRIBBS flied out to lf to left center. KOWALCZYK advanced to second on a balk. McCORMICK struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Oklahoma 2nd - SEITZER struck out swinging. GROTH walked. BLAIR walked; GROTH advanced to second. BLACK reached on a muffed throw by 1b; BLAIR advanced to second; GROTH advanced to third. BUSHYHEAD popped up to ss. BUECHELE homered to left field, 4 RBI, unearned; BLACK scored, unearned; BLAIR scored, unearned; GROTH scored, unearned. HARRISON doubled to right field. JOHNSON singled to right field, out at first rf to 2b to 1b, RBI; HARRISON scored, unearned. 5 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Valparaiso 3rd - SCOBY doubled to right field. MUHLSTEFF flied out to lf. SCOBY advanced to third on a wild pitch. GAEDELE walked. O'GARA grounded out to ss, RBI; GAEDELE advanced to second; SCOBY scored. GAEDELE stole third. ROBINSON, R. walked. THIBAULT flied out to rf to right center. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Oklahoma 3rd - EISENBERG walked. SEITZER grounded out to p, SAC, bunt; EISENBERG advanced to second. GROTH struck out swinging. BLAIR singled, RBI; EISENBERG scored. BLAIR stole second. BLACK singled through the left side, RBI; BLAIR scored. BUSHYHEAD grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 4th - KOWALCZYK doubled to right field. CRIBBS grounded out to 1b unassisted; KOWALCZYK advanced to third. McCORMICK struck out swinging. SCOBY grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Oklahoma 4th - BUECHELE grounded out to 2b. HARRISON flied out to rf. JOHNSON grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Valparaiso 5th - MUHLSTEFF lined out to rf. GAEDELE grounded out to ss. O'GARA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Oklahoma 5th - EISENBERG flied out to rf down the rf line. SEITZER doubled to left center. GROTH walked. BLAIR reached on a fielder's choice; GROTH out at second 3b to 2b; SEITZER advanced to third. BLAIR stole second. BLACK reached on an error by 2b; BLAIR scored, unearned; SEITZER scored, unearned. BLACK stole second. BUSHYHEAD popped up to ss. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Valparaiso 6th - ROBINSON, R. grounded out to ss. THIBAULT hit by pitch. KOWALCZYK grounded into double play ss to 2b to 1b; THIBAULT out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Oklahoma 6th - GODAWA to p for SHAFER. BUECHELE struck out swinging, reached first on a wild pitch. HARRISON struck out swinging. BUECHELE stole second. JOHNSON walked. EISENBERG grounded into double play 3b to 1b; JOHNSON advanced to second; BUECHELE out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 7th - CRIBBS singled up the middle. KLEIN pinch hit for McCORMICK. KLEIN flied out to cf. SCOBY singled to center field; CRIBBS advanced to second. MUHLSTEFF singled to third base; SCOBY advanced to second; CRIBBS advanced to third. GAEDELE singled through the left side, 2 RBI; MUHLSTEFF advanced to second; SCOBY scored; CRIBBS scored. ROCHA to p for NEAL. O'GARA doubled to right center, 2 RBI; GAEDELE scored; MUHLSTEFF scored. ROBINSON, R. reached on a muffed throw by 1b. HAGEL pinch hit for THIBAULT. HAGEL singled up the middle, RBI; ROBINSON, R. advanced to third; O'GARA scored. ERBEN to p for ROCHA. KOWALCZYK struck out swinging. HAGEL advanced to second on a wild pitch; ROBINSON, R. scored, unearned. CRIBBS flied out to lf. 6 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

Oklahoma 7th - MUHLSTEFF to ss. KOWALCZYK to 3b. BAIN pinch hit for KLEIN. BAIN to 2b. SEITZER walked. ROSS pinch ran for SEITZER. GROTH grounded out to 1b unassisted, SAC, bunt; ROSS advanced to second. BLAIR grounded out to 2b; ROSS advanced to third. STUCKY to p for GODAWA. BLACK struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 8th - HERREN to 1b for ROSS. BAIN grounded out to 3b. SCOBY flied out to cf to right center. MUHLSTEFF grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Oklahoma 8th - BUSHYHEAD walked. FRANE to p for STUCKY. BUECHELE singled through the left side; BUSHYHEAD advanced to second. HUBBARD pinch hit for HARRISON. BUECHELE advanced to second on a wild pitch; BUSHYHEAD advanced to third. HUBBARD singled through the right side, RBI; BUECHELE advanced to third; BUSHYHEAD scored. BRADY pinch ran for HUBBARD. BRADY advanced to second on a wild pitch; BUECHELE scored. JOHNSON struck out swinging. ELLISON pinch hit for EISENBERG. ELLISON singled to first base; BRADY advanced to third, out at home 1b to p to c. MILLER to p for FRANE. HERREN doubled to center field, RBI; ELLISON scored. GROTH grounded out to 3b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 9th - ELLISON to cf. BLAIR to rf. DUKE to p for ERBEN. GAEDELE flied out to cf to right center. O'GARA singled up the middle. ROBINSON, R. struck out looking. HAGEL to dh. HAGEL flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.