IPFW vs Valparaiso (Apr 20, 2010)

 
Box Score
 

Valparaiso Baseball
IPFW at Valparaiso
Apr 20, 2010 at Valparaiso, Ind. (Emory G. Bauer Field)

IPFW 4 (7-27)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SEGRAVES, Garrett lf 
  THOMAS, Nate lf 
CLARK, Brett dh 
MILLER, Cory c 
CHRISTENSEN, A.J. 1b 
  BOWER, Austin 1b 
VanDRIESSCHE, Shaun 3b 
  DRAHOZEL, David ph/3b 
DUDLEY, Kurt cf 
  BEER, Ryan ph/cf 
GALBRAITH, Cody rf 
KOHLER, Jordan 2b 
  DOERFFLER, Jason ph 
FAULKNER, Will ss 
WALKER, Samuel p 
  BLUHM, Cory p 
  MARTIN, Craig p 
  EMGE, Andrew p 
  MICINSKI, Scott p 
  JACOBSON, Ryan p 
  RANSBOTTOM, Matt p 
Totals  30  24  12 
  

Valparaiso 14 (17-19)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SCOBY, Steven cf 
  McCLENDON, Bo lf 
MUHLSTEFF, Kyle 3b 
FRANE, Justin lf/rf 
GAEDELE, Kyle rf/cf 
ROBINSON, Robbie dh 
HEINKEL, Paul 1b  16 
CRIBBS, Billy c 
  THIBAULT, Corey c 
BAIN, Andrew 2b 
McCORMICK, Damon ss 
SIWIEC, Austen p 
  CARROLL, Matt p 
  GODAWA, Steve p 
  HAGEL, Will p 
Totals  32  14  12  27  17 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
IPFW................ 000 110 110 -  4  5  1
Valparaiso.......... 070 700 00X - 14  8  2
-------------------------------------------
E - VanDRIESSCHE(8); BAIN 2(4). DP - IPFW 1; Valpo 2. LOB - IPFW 7; Valpo 6. 2B - CHRISTENSEN(9); DUDLEY(4); HEINKEL(6). 3B - GAEDELE(6). HR - KOHLER(1). HBP - ROBINSON, R.; CRIBBS; BAIN; McCORMICK. SF - DUDLEY(1). SB - SCOBY(4); MUHLSTEFF(7).

IPFW   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WALKER, Samuel L,2-5  1.1  10 
BLUHM, Cory   1.2 
MARTIN, Craig   0.1 
EMGE, Andrew   0.1 
MICINSKI, Scott   1.1 
JACOBSON, Ryan   2.0 
RANSBOTTOM, Matt   1.0 
  
Valparaiso   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SIWIEC, Austen W,1-2  6.0  20  24  11 
CARROLL, Matt   1.0 
GODAWA, Steve   1.0 
HAGEL, Will   1.0 

Win - SIWIEC (1-2). Loss - WALKER (2-5). Save - None. WP - BLUHM(3); CARROLL(1). HBP - by WALKER (ROBINSON, R.); by WALKER (CRIBBS); by WALKER (BAIN); by EMGE (McCORMICK).

Umpires - HP: Jeff Spisak 1B: Jon Thompson 3B: Bryan Wild
Start: 3:00 pm Time: 2:41 Attendance: 109
Weather: 62, partly cloudy, wind NW13

 
Play-by-Play
 

Valparaiso Baseball
IPFW at Valparaiso
Apr 20, 2010 at Valparaiso, Ind. (Emory G. Bauer Field)

IPFW starters: 21/lf SEGRAVES; 8/dh CLARK; 6/c MILLER; 42/1b CHRISTENSEN; 34/3b VanDRIESSCHE; 7/cf DUDLEY; 23/rf GALBRAITH; 2/2b KOHLER; 14/ss FAULKNER; 25/p WALKER;

Valparaiso starters: 9/cf SCOBY; 7/3b MUHLSTEFF; 27/lf FRANE; 4/rf GAEDELE; 12/dh ROBINSON, R.; 2/1b HEINKEL; 22/c CRIBBS; 25/2b BAIN; 3/ss McCORMICK; 16/p SIWIEC;

IPFW 1st - SEGRAVES grounded out to 3b. CLARK grounded out to ss. MILLER grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Valparaiso 1st - SCOBY grounded out to 2b. MUHLSTEFF grounded out to ss. FRANE flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

IPFW 2nd - CHRISTENSEN grounded out to ss. VanDRIESSCHE struck out swinging. DUDLEY doubled down the rf line. GALBRAITH lined out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 2nd - GAEDELE grounded out to 2b. ROBINSON, R. hit by pitch. HEINKEL singled to right field; ROBINSON, R. advanced to second. CRIBBS hit by pitch; HEINKEL advanced to second; ROBINSON, R. advanced to third. BAIN hit by pitch, RBI; CRIBBS advanced to second; HEINKEL advanced to third; ROBINSON, R. scored. McCORMICK walked, RBI; BAIN advanced to second; CRIBBS advanced to third; HEINKEL scored. SCOBY walked, RBI; McCORMICK advanced to second; BAIN advanced to third; CRIBBS scored. BLUHM to p for WALKER. SCOBY advanced to second; McCORMICK advanced to third; BAIN scored on a wild pitch. MUHLSTEFF reached on a fielder's choice, advanced to second; SCOBY advanced to third; McCORMICK scored on a throwing error by 3b, unearned. FRANE reached on a fielder's choice; MUHLSTEFF advanced to third; SCOBY out at home 3b to c. GAEDELE tripled to right center, 2 RBI; FRANE scored, unearned; MUHLSTEFF scored, unearned. ROBINSON, R. grounded out to 3b. 7 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

IPFW 3rd - KOHLER grounded out to 2b. FAULKNER grounded out to 2b. SEGRAVES walked. CLARK struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 3rd - HEINKEL grounded out to 2b. CRIBBS struck out swinging. BAIN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

IPFW 4th - MILLER walked. CHRISTENSEN doubled down the lf line; MILLER advanced to third. VanDRIESSCHE grounded out to 3b. DUDLEY flied out to lf, SF, RBI; MILLER scored. GALBRAITH grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 4th - MARTIN to p for BLUHM. McCORMICK grounded out to ss. SCOBY walked. MUHLSTEFF walked; SCOBY advanced to second. EMGE to p for MARTIN. FRANE struck out swinging; MUHLSTEFF stole second; SCOBY stole third. GAEDELE intentionally walked. ROBINSON, R. singled to second base, 2 RBI; GAEDELE advanced to second; MUHLSTEFF scored; SCOBY scored. HEINKEL doubled to right field, 2 RBI; ROBINSON, R. scored; GAEDELE scored. CRIBBS singled through the left side, RBI; HEINKEL scored. BAIN walked; CRIBBS advanced to second. McCORMICK hit by pitch; BAIN advanced to second; CRIBBS advanced to third. SCOBY singled to left field, 2 RBI; McCORMICK advanced to second; BAIN scored; CRIBBS scored. MICINSKI to p for EMGE. MUHLSTEFF popped up to 2b. 7 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

IPFW 5th - KOHLER homered to left field, RBI. FAULKNER struck out swinging, out at first c to 1b. SEGRAVES grounded out to 2b. CLARK grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Valparaiso 5th - FRANE singled to right center. GAEDELE flied out to rf. ROBINSON, R. struck out swinging. HEINKEL reached on a fielder's choice; FRANE out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

IPFW 6th - MILLER reached on a throwing error by 2b, advanced to second. CHRISTENSEN walked. DRAHOZEL pinch hit for VanDRIESSCHE. DRAHOZEL struck out looking. BEER pinch hit for DUDLEY. BEER grounded into double play ss to 1b; CHRISTENSEN out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Valparaiso 6th - DRAHOZEL to 3b. BEER to cf. THOMAS to lf for SEGRAVES. BOWER to 1b for CHRISTENSEN. JACOBSON to p for MICINSKI. CRIBBS struck out swinging. BAIN walked. McCORMICK walked; BAIN advanced to second. SCOBY flied out to lf. MUHLSTEFF struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

IPFW 7th - McCLENDON to lf for SCOBY. FRANE to rf. GAEDELE to cf. THIBAULT to c for CRIBBS. CARROLL to p for SIWIEC. GALBRAITH walked. GALBRAITH advanced to second on a wild pitch. KOHLER grounded out to 3b. FAULKNER walked. THOMAS reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; FAULKNER out at second ss to 2b; GALBRAITH scored, unearned. CLARK grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Valparaiso 7th - FRANE flied out to cf. GAEDELE grounded out to ss. ROBINSON, R. grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

IPFW 8th - GODAWA to p for CARROLL. MILLER walked. BOWER singled through the right side; MILLER advanced to third. DRAHOZEL grounded into double play ss to 2b to 1b; BOWER out on the play; MILLER scored. BEER struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Valparaiso 8th - RANSBOTTOM to p for JACOBSON. HEINKEL singled to right field. THIBAULT fouled out to 2b. BAIN grounded into double play ss to 1b; HEINKEL out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

IPFW 9th - HAGEL to p for GODAWA. GALBRAITH grounded out to ss. DOERFFLER pinch hit for KOHLER. DOERFFLER flied out to lf. FAULKNER walked. THOMAS singled to center field; FAULKNER advanced to second. CLARK struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.