Valparaiso vs Purdue (Apr 06, 2010)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Valparaiso at Purdue
Apr 06, 2010 at West Lafayette, Ind. (Lambert Field)

Valparaiso 5 (9-17)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MUHLSTEFF, Kyle ss 
FRANE, Justin rf/p 
HEINKEL, Paul 1b  11 
GAEDELE, Kyle cf 
KLEIN, David lf 
ROBINSON, Robbie dh/rf 
CRIBBS, Billy c 
  HAGEL, Will p 
  MILLER, Jarad p 
  DEETJEN, Tyler p 
  THIBAULT, Corey ph 
KOWALCZYK, Karch 3b 
McCORMICK, Damon 2b 
SIWIEC, Austen p 
  GODAWA, Steve p 
  STUCKY, Matt p 
Totals  40  13  24  11 
  

Purdue 14 (14-12)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPILLNER, Tyler lf/rf 
OVERMYER, Nick 2b 
PLAWECKI, Kevin dh 
  SERRATO, Barrettt ph 
MADIA, Drew 1b  11 
PERKINS, Cameron 3b 
  BRIDGES, Ryan 3b 
ARTHUR, Barret rf 
  LILLY, Jonathan rf 
  TALBOTT, Stephen ph/lf 
BIEKER, Payton c 
  D'AGATA, Dominick ph/c 
BLOUNT, David ss 
MOORE, Jonathan cf 
SESTAK, Connor p 
  WURDACK, Drew p 
  CAHILL, Kevin p 
  JANSEN, Matt p 
  HAASE, Joe p 
  SCHREIBER, Brad p 
Totals  40  14  13  13  27  11  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Valparaiso.......... 310 001 000 -  5 13  5
Purdue.............. 032 111 60X - 14 13  2
-------------------------------------------
E - MUHLSTEFF 2(11); ROBINSON, R.(2); McCORMICK(8); SIWIEC(3); SPILLNER(1); PERKINS(4). DP - Purdue 1. LOB - Valpo 11; Purdue 11. 2B - MUHLSTEFF(12); FRANE(6); GAEDELE(9); KLEIN(4); McCORMICK(3); OVERMYER 2(4); PLAWECKI(9); BLOUNT(2). HR - D'AGATA(1); BLOUNT(1); MOORE(2). HBP - ROBINSON, R.; SPILLNER; TALBOTT. SF - OVERMYER(2). SB - FRANE(2); ROBINSON, R.(2); SPILLNER 2(13); TALBOTT(4); MOORE 3(14).

Valparaiso   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SIWIEC, Austen   2.0  10  14 
GODAWA, Steve L,0-4  1.2 
STUCKY, Matt   1.1 
FRANE, Justin   1.0 
HAGEL, Will   0.1 
MILLER, Jarad   0.2 
DEETJEN, Tyler   1.0 
  
Purdue   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SESTAK, Connor   0.2 
WURDACK, Drew   1.1 
CAHILL, Kevin W,1-2  2.0  11 
JANSEN, Matt   2.0  10  10 
HAASE, Joe   2.0 
SCHREIBER, Brad   1.0 

Win - CAHILL (1-2). Loss - GODAWA (0-4). Save - None. WP - FRANE(4); SIWIEC(2); GODAWA(2); SESTAK(1); CAHILL(2). HBP - by CAHILL (ROBINSON, R.); by HAGEL (SPILLNER); by MILLER (TALBOTT).

Umpires - HP: Rich Edwards 1B: Scott Bova 3B: Scott Inman
Start: 4:02 pm Time: 3:08 Attendance: 137
Weather: 82, sunny, wind SW20

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Valparaiso at Purdue
Apr 06, 2010 at West Lafayette, Ind. (Lambert Field)

Valparaiso starters: 7/ss MUHLSTEFF; 27/rf FRANE; 2/1b HEINKEL; 4/cf GAEDELE; 1/lf KLEIN; 12/dh ROBINSON, R.; 22/c CRIBBS; 8/3b KOWALCZYK; 3/2b McCORMICK; 16/p SIWIEC;

Purdue starters: 44/lf SPILLNER; 11/2b OVERMYER; 26/dh PLAWECKI; 17/1b MADIA; 22/3b PERKINS; 28/rf ARTHUR; 5/c BIEKER; 15/ss BLOUNT; 30/cf MOORE; 3/p SESTAK;

Valparaiso 1st - MUHLSTEFF doubled to left center. FRANE doubled down the lf line, RBI, advanced to third on a fielding error by lf; MUHLSTEFF scored. HEINKEL struck out swinging. GAEDELE grounded out to ss, RBI; FRANE scored. KLEIN doubled to right center. KLEIN advanced to third on a wild pitch. ROBINSON, R. singled through the left side, RBI; KLEIN scored. WURDACK to p for SESTAK. CRIBBS struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Purdue 1st - SPILLNER reached on a fielding error by ss. SPILLNER stole second. OVERMYER grounded out to ss; SPILLNER advanced to third. PLAWECKI walked. MADIA walked; PLAWECKI advanced to second. PERKINS struck out swinging. ARTHUR flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

Valparaiso 2nd - KOWALCZYK singled to right field. KOWALCZYK out at first c to 1b, picked off. McCORMICK doubled down the rf line. MUHLSTEFF singled through the left side, RBI; McCORMICK scored. FRANE singled to right center, advanced to second on the throw; MUHLSTEFF advanced to third. HEINKEL reached on a fielder's choice; FRANE advanced to third; MUHLSTEFF out at home p to c. GAEDELE flied out to cf. 1 run, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Purdue 2nd - BIEKER flied out to lf. BLOUNT grounded out to 2b. MOORE reached on a fielding error by p. MOORE stole second. SPILLNER walked. OVERMYER doubled down the lf line, RBI; SPILLNER advanced to third; MOORE scored, unearned. PLAWECKI singled to shortstop, RBI; OVERMYER advanced to third; SPILLNER scored, unearned. MADIA walked; PLAWECKI advanced to second. MADIA advanced to second; PLAWECKI advanced to third; OVERMYER scored on a wild pitch, unearned. PERKINS struck out looking. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Valparaiso 3rd - LILLY to rf for ARTHUR. CAHILL to p for WURDACK. KLEIN struck out swinging. ROBINSON, R. hit by pitch. CRIBBS flied out to rf. ROBINSON, R. stole second. KOWALCZYK reached on a fielding error by 3b. McCORMICK struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Purdue 3rd - GODAWA to p for SIWIEC. LILLY struck out looking. BIEKER flied out to cf. BLOUNT homered to left center, RBI. MOORE homered to left field, RBI. SPILLNER grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Valparaiso 4th - BRIDGES to 3b for PERKINS. MUHLSTEFF grounded out to 3b. FRANE struck out swinging, reached first on a wild pitch. HEINKEL struck out swinging; FRANE stole second. GAEDELE walked. KLEIN walked; GAEDELE advanced to second; FRANE advanced to third. ROBINSON, R. lined out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Purdue 4th - OVERMYER doubled down the lf line. PLAWECKI grounded out to ss. OVERMYER advanced to third on a wild pitch. MADIA walked. BRIDGES struck out looking. STUCKY to p for GODAWA. TALBOTT pinch hit for LILLY. TALBOTT singled through the left side, RBI; MADIA advanced to second; OVERMYER scored. BIEKER walked; TALBOTT advanced to second; MADIA advanced to third. BLOUNT reached on a fielder's choice; BIEKER out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Valparaiso 5th - SPILLNER to rf. TALBOTT to lf. JANSEN to p for CAHILL. CRIBBS singled through the left side. KOWALCZYK singled to center field; CRIBBS advanced to second. McCORMICK singled to third base, bunt; KOWALCZYK advanced to second; CRIBBS advanced to third. MUHLSTEFF fouled out to 1b. FRANE grounded into double play 3b to 1b; KOWALCZYK out on the play. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Purdue 5th - MOORE singled up the middle. MOORE stole second. SPILLNER reached on a fielding error by 2b; MOORE advanced to third. SPILLNER stole second. OVERMYER flied out to cf, SF, RBI; MOORE scored. PLAWECKI grounded out to ss; SPILLNER advanced to third. MADIA struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Valparaiso 6th - HEINKEL grounded out to 2b. GAEDELE doubled to left center. KLEIN grounded out to 2b; GAEDELE advanced to third. ROBINSON, R. singled up the middle, RBI; GAEDELE scored. CRIBBS struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Purdue 6th - FRANE to p. ROBINSON, R. to rf. / for STUCKY. BRIDGES fouled out to 1b. TALBOTT reached on a throwing error by ss. TALBOTT stole second. BIEKER struck out swinging. BLOUNT doubled to left field, RBI; TALBOTT scored, unearned. BLOUNT advanced to third on a wild pitch. MOORE grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Valparaiso 7th - HAASE to p for JANSEN. KOWALCZYK lined out to 3b. McCORMICK grounded out to p. MUHLSTEFF struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Purdue 7th - FRANE to rf. ROBINSON, R. to c. HAGEL to p for CRIBBS. SPILLNER hit by pitch. OVERMYER singled to right field; SPILLNER advanced to second. PLAWECKI doubled down the lf line, 2 RBI; OVERMYER scored; SPILLNER scored. MADIA struck out swinging. MILLER to p for HAGEL. BRIDGES singled through the right side; PLAWECKI advanced to third. TALBOTT hit by pitch; BRIDGES advanced to second. D'AGATA pinch hit for BIEKER. D'AGATA homered to left field, 4 RBI; TALBOTT scored; BRIDGES scored; PLAWECKI scored. BLOUNT grounded out to ss. MOORE singled to shortstop. MOORE stole second, advanced to third on a throwing error by c. SPILLNER grounded out to 1b unassisted. 6 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

Valparaiso 8th - D'AGATA to c. FRANE flied out to cf. HEINKEL grounded out to ss. GAEDELE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Purdue 8th - DEETJEN to p for MILLER. OVERMYER popped up to 2b. SERRATO pinch hit for PLAWECKI. SERRATO grounded out to 2b. MADIA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Valparaiso 9th - SCHREIBER to p for HAASE. KLEIN grounded out to p. ROBINSON, R. grounded out to ss. THIBAULT pinch hit for DEETJEN. THIBAULT fouled out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.