Central Michigan vs Valparaiso (Mar 30, 2010)

 
Box Score
 

Valparaiso Baseball
Central Michigan at Valparaiso
Mar 30, 2010 at Valparaiso, Ind. (Emory G. Bauer Field)

Central Michigan 17 (11-9)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ANDERSON, Billy cf 
  HELSEN, Rod ph/cf 
EMMETT, Brendan dh 
  HERNANDEZ, Jess ph 
CORNSTUBBLE, Dale 3b 
THEUNISSEN, Nate 1b  12 
  DEAN, Jordan ss 
KIPKE, Tyler rf/1b 
ADAMS, Jordan c 
ARNOLD, William lf 
  RUSSELL, Sam lf/rf 
CLARK, Ricky 2b 
HARMAN, Robbie ss 
  PHILLION, Scott ph/lf 
MORROW, Bryce p 
  NIXON, Mike p 
  MARINIER, Scott p 
  GUETZKE, Brock p 
Totals  47  17  19  14  11  27  16  14 
  

Valparaiso 4 (5-16)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SCOBY, Steven dh 
  KOWALCZYK, Karch ph/dh 
FRANE, Justin rf 
GAEDELE, Kyle cf 
ROBINSON, Robbie 1b 
KLEIN, David lf 
MUHLSTEFF, Kyle 3b 
HEINKEL, Paul 2b 
CRIBBS, Billy c 
McCORMICK, Damon ss 
SHAFER, Bryce p 
  SIWIEC, Austen p 
  GODAWA, Steve p 
  HAGEL, Will p 
  MILLER, Jarad p 
  STUCKY, Matt p 
Totals  34  10  27  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Central Michigan.... 200 112 083 - 17 19  3
Valparaiso.......... 000 310 000 -  4 10  5
-------------------------------------------
E - THEUNISSEN(4); ADAMS(1); MORROW(1); MUHLSTEFF 2(8); HEINKEL 3(4). DP - CMU 1; Valpo 1. LOB - CMU 14; Valpo 8. 2B - THEUNISSEN 2(9); PHILLION(1); HEINKEL(2). 3B - RUSSELL(1); CLARK(1). HR - THEUNISSEN(3). HBP - THEUNISSEN; ROBINSON, R.. SH - ARNOLD(1); CRIBBS(1); McCORMICK(6). SB - CLARK(2). CS - EMMETT(2); MUHLSTEFF(2).

Central Michigan   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORROW, Bryce W,1-0  5.0  20  25 
NIXON, Mike   2.0 
MARINIER, Scott   1.0 
GUETZKE, Brock   1.0 
  
Valparaiso   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SHAFER, Bryce L,2-3  5.2  24  29 
SIWIEC, Austen   0.2 
GODAWA, Steve   0.2 
HAGEL, Will   0.1 
MILLER, Jarad   0.2 
STUCKY, Matt   1.0 

Win - MORROW (1-0). Loss - SHAFER (2-3). Save - None. WP - HAGEL(1). HBP - by MORROW (ROBINSON, R.); by SIWIEC (THEUNISSEN). PB - CRIBBS(2).

Umpires - HP: Matt Moore 1B: Mick Contreras 3B: Randy Goeglein
Start: 2:58 pm Time: 3:01 Attendance: 278
Weather: 58, sunny, wind S11
GODAWA faced 3 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Valparaiso Baseball
Central Michigan at Valparaiso
Mar 30, 2010 at Valparaiso, Ind. (Emory G. Bauer Field)

Central Michigan starters: 13/cf ANDERSON; 12/dh EMMETT; 6/3b CORNSTUBBLE; 9/1b THEUNISSEN; 8/rf KIPKE; 24/c ADAMS; 4/lf ARNOLD; 11/2b CLARK; 20/ss HARMAN; 17/p MORROW;

Valparaiso starters: 9/dh SCOBY; 27/rf FRANE; 4/cf GAEDELE; 12/1b ROBINSON, R.; 1/lf KLEIN; 7/3b MUHLSTEFF; 2/2b HEINKEL; 22/c CRIBBS; 3/ss McCORMICK; 11/p SHAFER;

Central Michigan 1st - ANDERSON singled up the middle. ANDERSON advanced to second on a passed ball. EMMETT walked. CORNSTUBBLE singled to right center; EMMETT advanced to second; ANDERSON advanced to third. THEUNISSEN struck out swinging. KIPKE reached on a fielder's choice, RBI, advanced to second on a throwing error by 2b; CORNSTUBBLE out at second 2b to ss; EMMETT scored, unearned; ANDERSON scored. ADAMS struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Valparaiso 1st - SCOBY grounded out to 2b. FRANE singled to right field. GAEDELE struck out swinging. ROBINSON, R. hit by pitch; FRANE advanced to second. KLEIN reached on a fielder's choice; ROBINSON, R. out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Central Michigan 2nd - ARNOLD struck out looking. CLARK walked. HARMAN lined out to rf. CLARK stole second. ANDERSON out at first 2b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 2nd - MUHLSTEFF singled to shortstop. MUHLSTEFF advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. HEINKEL grounded out to 2b; MUHLSTEFF advanced to third. MUHLSTEFF out at home c to p, caught stealing. CRIBBS flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Central Michigan 3rd - EMMETT fouled out to 3b. CORNSTUBBLE walked. THEUNISSEN flied out to lf. KIPKE flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 3rd - McCORMICK grounded out to 2b. SCOBY singled to left field. FRANE walked; SCOBY advanced to second. GAEDELE out at first 1b to p; FRANE advanced to second; SCOBY advanced to third. ROBINSON, R. lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Central Michigan 4th - ADAMS singled up the middle. ARNOLD grounded out to p, SAC, bunt; ADAMS advanced to second. CLARK tripled to center field, RBI; ADAMS scored. HARMAN grounded out to ss. ANDERSON flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valparaiso 4th - KLEIN singled through the right side. MUHLSTEFF singled to right field; KLEIN advanced to second. MUHLSTEFF advanced to second; KLEIN advanced to third on a throwing error by c, failed pickoff attempt. HEINKEL doubled to right center, 2 RBI; MUHLSTEFF scored; KLEIN scored. CRIBBS grounded out to p, SAC, bunt; HEINKEL advanced to third. McCORMICK out at first c to 2b, SAC, bunt, RBI; HEINKEL scored. KOWALCZYK pinch hit for SCOBY. KOWALCZYK struck out looking. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Central Michigan 5th - EMMETT singled up the middle. CORNSTUBBLE struck out swinging; EMMETT out at second c to 2b, caught stealing. THEUNISSEN homered to center field, RBI. KIPKE singled to left center. ADAMS walked; KIPKE advanced to second. ARNOLD struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Valparaiso 5th - FRANE struck out looking. GAEDELE reached on a fielding error by 1b, advanced to second. ROBINSON, R. walked. KLEIN popped up to 1b. MUHLSTEFF singled to right field, RBI; ROBINSON, R. advanced to second; GAEDELE scored, unearned. HEINKEL reached on a fielder's choice; MUHLSTEFF out at second ss unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Central Michigan 6th - CLARK grounded out to ss. HARMAN struck out looking. ANDERSON singled to center field. EMMETT singled up the middle, advanced to second on the throw; ANDERSON advanced to third. SIWIEC to p for SHAFER. CORNSTUBBLE singled to right field, 2 RBI; EMMETT scored; ANDERSON scored. THEUNISSEN hit by pitch; CORNSTUBBLE advanced to second. KIPKE struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Valparaiso 6th - RUSSELL to lf for ARNOLD. NIXON to p for MORROW. CRIBBS singled up the middle. McCORMICK grounded into double play 3b to 2b to 1b; CRIBBS out on the play. KOWALCZYK to dh. KOWALCZYK grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Central Michigan 7th - ADAMS grounded out to 2b. RUSSELL walked. CLARK walked; RUSSELL advanced to second. GODAWA to p for SIWIEC. HARMAN struck out looking. ANDERSON grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Valparaiso 7th - FRANE grounded out to 3b. GAEDELE grounded out to 3b. ROBINSON, R. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Central Michigan 8th - EMMETT reached on a fielding error by 2b. CORNSTUBBLE singled to third base, bunt; EMMETT advanced to second. THEUNISSEN doubled to center field, RBI; CORNSTUBBLE advanced to third; EMMETT scored, unearned. HAGEL to p for GODAWA. KIPKE struck out swinging, out at first c to 1b. ADAMS singled to center field, RBI; THEUNISSEN advanced to third; CORNSTUBBLE scored. RUSSELL tripled to right center, 2 RBI; ADAMS scored; THEUNISSEN scored. RUSSELL scored on a wild pitch. CLARK singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b. MILLER to p for HAGEL. HARMAN struck out looking. ANDERSON singled to right field, RBI; CLARK scored, unearned. EMMETT walked; ANDERSON advanced to second. CORNSTUBBLE singled through the left side, RBI; EMMETT advanced to second; ANDERSON scored, team unearned. THEUNISSEN doubled down the rf line, RBI; CORNSTUBBLE advanced to third; EMMETT scored, team unearned. KIPKE grounded out to 2b. 8 runs, 8 hits, 2 errors, 2 LOB.

Valparaiso 8th - MARINIER to p for NIXON. KLEIN grounded out to 2b. MUHLSTEFF singled to left field. HEINKEL singled up the middle; MUHLSTEFF advanced to second. CRIBBS struck out swinging. McCORMICK grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Central Michigan 9th - STUCKY to p for MILLER. ADAMS popped up to 2b. RUSSELL walked. CLARK reached on a fielding error by 2b; RUSSELL advanced to third. PHILLION pinch hit for HARMAN. PHILLION doubled to center field, 2 RBI; CLARK scored, unearned; RUSSELL scored. HELSEN pinch hit for ANDERSON. HELSEN walked. HERNANDEZ pinch hit for EMMETT. HERNANDEZ struck out swinging. CORNSTUBBLE reached on a fielding error by 3b; HELSEN advanced to second; PHILLION scored, unearned. THEUNISSEN grounded out to 2b. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

Valparaiso 9th - HELSEN to cf. DEAN to ss for THEUNISSEN. KIPKE to 1b. RUSSELL to rf. PHILLION to lf. GUETZKE to p for MARINIER. KOWALCZYK struck out swinging. FRANE grounded out to 3b. GAEDELE flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.